طرز تهیه غذا با اسفناج به روشهای مختلف

به گزارش مجله سرگرمی، اسفناج یکی از سبزیجات پرطرفدار و مغذی است که در تهیه انواع غذاها از آن استفاده می‌شود. این سبزی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها بوده و مصرف آن برای سلامتی بدن بسیار مفید است. در این مقاله قصد داریم شما را با چند غذای خوشمزه و مغذی آشنا کنیم که در تهیه آن‌ها از اسفناج استفاده شده است.

طرز تهیه غذا با اسفناج به روشهای مختلف

برای مطالعه بیشتر با kalarena.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

آیا شما هم به غذاهایی که با اسفناج تهیه می شوند علاقه مندید؟ غذا هایی که می توان با اسفناج درست کرد دارای تنوع بالایی هستند که معروف ترین آن ها عبارتند از: بورانی اسفناج، بورک اسفناج و خورش آلو اسفناج. در این مطلب قصد داریم غذاهای دیگری را معرفی کنیم که از ترکیب اسفناج با مرغ، پنیر، سیب زمینی و قارچ طبخ می شوند.

اسفناج یکی از سبزی های مفید برای سلامتی است که مصرف آن به همه افراد خانواده در هر رده سنی توصیه می گردد. این سبزی سرشار از ویتامین و املاح مفیدی همچون آهن بوده و به همین دلیل خوردن آن برای افرادی که از کم خونی رنج می برند بسیار مفید است.

غذا با اسفناج و مرغ

مواد لازم
سینه مرغ600 گرم
اسفناج400 گرم
سیر2 حبه
روغن3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد نموده و با افزودن مقداری نمک و فلفل سیاه، آن را مزه دار کنید.
  2. 3-2 قاشق غذاخوری روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس تکه های مرغ را به آن اضافه نموده و تفت دهید تا اطراف آن ها کاملا طلایی گردد.
  3. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج نموده و سیر له شده را در به جامانده روغن موجود در تابه تفت دهید تا بوی آن بلند گردد.
  4. اسفناج خرد شده را به سیر اضافه نموده، کمی نمک و فلفل به آن افزوده و در حدی که نرم گردد، آن را تفت دهید.
  5. اسفناج را در ظرف سرو ریخته و تکه های مرغ سرخ شده را روی آن بریزید.
  6. این غذا را به صورت داغ و به عنوان وعده نهار یا شام سرو کنید.

 

غذا با اسفناج و پنیر

مواد لازم
اسفناج پخته500 گرم
سیب زمینی متوسط4 عدد
پیاز عظیم1 عدد
نان همبرگر4 عدد
پنیر پیتزای رنده شده300 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی ها را پخته، پوست بگیرید و بکوبید تا به شکل پوره درآیند، سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شوند.
  2. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. پیاز را خرد نموده و با کمی روغن سرخ کنید، سپس اسفناج پخته را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در سرانجام مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار گردد.
  4. نان های همبرگر را به دو نیم تقسیم نموده، سپس با مقداری پوره سیب زمینی روی آن را بپوشانید. روی سیب زمینی، یک لایه اسفناج قرار دهید و روی اسفناج را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
  5. نان ها را در سینی فر بچینید و آن را حدود 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی گردد.

غذا با اسفناج و قارچ

مواد لازم
قارچ300 گرم
سیر له شده1 حبه
اسفناج پخته200 گرم
پیاز داغ1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ4 عدد
شیر1 فنجان
پنیر فتا100 گرم
پنیر پارمزان1/2 فنجان
پنیر موزارلا1/2 فنجان
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. اسفناج را روی حرارت قرار دهید تا پخته و آب آن کشیده گردد.
  3. سیر له شده را همراه با مقداری روغن به اسفناج اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس پیاز داغ را نیز به آن بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.
  4. قارچ ها را خرد نموده و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن گرفته گردد.
  5. کف ظرف مقاوم به حرارت مانند ظرف پیرکس را چرب نموده و سپس قارچ ها را در آن بریزید.
  6. روی قارچ را با لایه ای از مخلوط اسفناج بپوشانید و روی اسفناج نیز یک لایه از پنیر فتا بریزید.
  7. تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کف کند. سپس شیر، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، کمی نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  8. مخلوط پنیری فوق را روی پنیر فتای ریخته شده در ظرف پیرکس بریزید و آن را پخش کنید تا روی اسفناج را کاملا بپوشاند.
  9. ظرف را به مدت 30-20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی گردد.
  10. این غذا را همراه با نان به عنوان یک شام خوشمزه سرو کنید.

 

غذا با اسفناج و سیب زمینی

مواد لازم
سیب زمینی متوسط2 عدد
پودر سوخاری1/4 فنجان
پودر سیر1 قاشق چایخوری
تخم مرغ عظیم2 عدد
اسفناج خرد شده285 گرم
نمک، فلفل و روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت مکعب هایی به ابعاد 2 سانتیمتر برش بزنید.
  2. سیب زمینی های خرد شده را با مقداری آب و نمک بپزید تا کاملا له شوند، سپس آن ها را بکوبید تا به شکل پوره سیب زمینی درآیند.
  3. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکنواخت شوند. سپس اسفناج خرد شده، پوره سیب زمینی، پودر سوخاری، پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل مایه یکدستی درآیند.
  4. روغن را در تابه ای بر روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس مایه اسفناج را مانند کتلت در آن سرخ کنید.

کتلت اسفناج را تا داغ است همراه با نان سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  1. اسفناج منبع غنی از اسید فولیک، ویتامین C، ویتامین K، آهن، منیزیم و آنتی اکسیدان‌هایی مانند لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم‌ها مفید هستند.
  2. مصرف اسفناج می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع 2 و برخی از انواع سرطان کمک کند.
  3. برای حفظ ارزش غذایی اسفناج، بهتر است آن را به صورت بخارپز یا تفت داده مصرف کنید. پخت بیش از حد می‌تواند باعث از دست رفتن برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی آن شود.
  4. اسفناج را می‌توان به انواع غذاها از جمله سوپ، پاستا، لازانیا، کیک و نان اضافه کرد تا طعم و ارزش غذایی آن‌ها را افزایش دهد.
  5. برای افرادی که دچار کم خونی ناشی از کمبود آهن هستند، مصرف اسفناج به همراه منابع غنی از ویتامین C می‌تواند جذب آهن را بهبود بخشد.

سخن پایانی

با توجه به ارزش غذایی بالای اسفناج و تنوع غذاهایی که می‌توان با آن تهیه کرد، پیشنهاد می‌شود این سبزی را به صورت منظم در برنامه غذایی خود بگنجانید. غذاهای معرفی شده در این مقاله گزینه‌های مغذی و لذیذی هستند که می‌توانید آن‌ها را امتحان

انتشار: 28 اسفند 1402 بروزرسانی: 28 اسفند 1402 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 147603

به "طرز تهیه غذا با اسفناج به روشهای مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه غذا با اسفناج به روشهای مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید